Zprávy o projektu Agapé 2/24

20. února 2024

Zprávy o projektu Agapé 14. 2. 2024

info.agape-pardubice.cz

 

 

 

  • Pro financování projektu Agapé byla otevřena veřejná sbírka s číslem účtu 296800727/0300 a variabilním symbolem 98005206. Tato veřejná sbírka je provozována ve spolupráci s ústředím naší církve pod názvem „FS Pardubice – Agapé – komunitní centrum, sborový dům“ a je určena primárně pro příspěvky ze strany veřejnosti. Veřejná sbírka bude prezentována na veřejných webových stránkách projektu Agapé. Pro dary od členů našeho sboru a oficiální dárce je určen náš sborový účet zřízený pro potřeby financování projektu Agapé. Číslo tohoto účtu je 2402652182/2010, tyto údaje jsou uvedeny na prezentovaném letáku.
  • Věnujeme se hledání různých finančních zdrojů, církevních i veřejných grantů. S velkou nadějí očekáváme rozhodnutí o dotaci z církevního grantu Včasné projekty.
  • Pro sjednocení vizuálního vzhledu všech materiálů spojených s připravovaným sborovým domem a podporu úspěšného vedení fundraisingu, tedy obstarávání potřebných finančních prostředků, bylo ve spolupráci s pražským grafikem Janem Balcarem vytvořeno nové logo pro projekt Agapé. Logo bude představeno během VSS.
  • V současné době probíhá dokončování projektu pro stavební povolení, zapracovávají se požadavky od jednotlivých profesí. Řeší se drobné změny dispozic, které vyplynuly z technických požadavků.  Koncem února by měl být projekt předán na připomínkové kolečko relevantním úřadům. Zároveň probíhá aktivní komunikace se stavebním úřadem ohledně několika formálních témat, se kterými je vhodné se vypořádat před zahájením stavebního řízení. Jedná se především o zajištění parkovacího stání, řešení srážkové vody, vzájemné vlivy objektů.
  • Připravujeme spuštění aktualizovaných webových stránek o projektu Agapé, tyto stránky budou zaměřeny i na širší veřejnost.

 

Finanční příspěvky